Sök
  • Lovisa Dynér

Mitt liv - 365 Dagar & Intention

Mitt liv med att skriva börjar här.

Nu har jag tänkt länge nog, så nu får det just vara nog.

If not now, when... Detta vet man och ända skater man upp saker till framtiden. Och om vi ska vara ärliga, så varför skjuta upp till morgondagen, det v kan göra redan idag?

Att sitta ner och faktiskt ta mig tiden att skriva gör att jag just nu upplever många blandade känslor. Glädje och inspiration följt av kritiserade tankar om mig själv och inte minst ett frustration över att jag inte har en aning om vad jag egentligen håller på med eller hur man bloggar...


Jag lutar mig tillbaka i stolen, blundar och tar 3 djupa och låååånga andetag.

Raderna här är (i alla fall just nu) är framförallt till för mig själv. Att få "skriva av sig" är fr mig som att ge ytterligare space för allt det nya som vill få plats uppe i mitt huvud.

Många tankar skapar ett evig surr i mitt huvud och det är just detta "surr" som jag vill tysta eller åtminstone dra ner volymen på.


Sedan tänker jag även att "sharing is caring" - Jag upplever att det många gånger både hjälper och känns stöttande att läsa om andra människors liv. Det tar på ett lätt och behagligt sätt bort fokuset från ens egna liv, ens egna lilla universum.


Jag har idag ingen direkt plan för detta skrivande (vilket jag givetvis förstår att man bör ha) men jag känner mig lugn i det. Mitt mål är inte att nå ut till en massa människor, eller ens till alla mina klienter. Min önskan är att få "skriva av mig" och tillsammans dela med mig av mitt liv. Förhoppningsvis kan du känna igen dig och relatera till i alla fall en del av det jag skriver.


DAGBOK DAG 1

INTENTION:

INSIKTER FRÅN DAGEN:

Staffan (min sambo) har blivit erbjuden ett nytt arbete som låter både spännande, kul och utvecklande.

3 visningar

©2019 Copyright Lovisa Dynér