• Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
 
 

Jag och Milla på väg till Rwanda.

Den resa som kom att förändra hela mitt liv...

"We must let go of the life we have planned,

so as to accept the one that is waiting for us."

- Joseph Campbell

 Thank You! 

Jag är otroligt lyckligt lottad över att vara omgiven av så många underbara människor. Jag vet inte var jag hade varit utan er alla.

 

Många är ni som genom åren har stöttat mig till att följa min inre röst, att hjälpa människor och djur att leva i glädje, balans och harmoni. 

Jag vill särskilt tacka min mamma för att du alltid speglar mig och hela tiden får mig att inse vad jag behöver arbeta mer på, min syster Frida Dynér för att du trodde på mig långt innan jag själv vågade göra det, Staffan Wendt för allt du gör för mig och inte minst för att du alltid står stadigt vid min sida i med- och motvind, min barndomsvän Therese Kärrlander för att du alltid är mig lojal och kommer med bra och tydlig feedback, Kent Godseth för att du alltid finns där och varje kväll säger godnatt till mig, Björn Lyckman för din underbara vänskap och villkorslösa kärlek, Åsa Elvegård för att du är som "allt-i-ett" nära vän / kollega / mentor, Astrid Mellgren för att du är en underbart inspirerande person och inte minst för att vi är ett super team tillsammans, Els Basten för att du har förmågan att alltid få mig lugn och hitta tillbaka till mig själv, Milla Bokemar för allt ditt ljus du sprider och för att du alltid tror på mig och inte minst för att din entusiasm på alla våra resor (Jag älskar dig!), Andrew Biggs för att du gjort det möjligt för mig att se platser jag tidigare bara kunnat drömma om...

Slutligen vill jag uttrycka min djupaste tacksamhet till min älskade dotter Céline och mina djur. Ni har lärt mig innebörden av villkorslös Kärlek.
Jag älskar er mer än jag kan uttrycka med ord. 

- Lovisa 

 

"Don’t walk in front of me… I may not follow
Don’t walk behind me… I may not lead
Walk beside me… just be my friend
" 
                                                    ― Albert Camus

©2019 Copyright Lovisa Dynér