• Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
 

Lovisa

Då jag möter andra människor försöker jag vara öppen och ärligt berätta om vem jag är och min resa från rädsla (eller snarare total skräck) till Kärlek. Detsamma gäller med den här sidan.

Jag vill ge dig en öppen och ärlig bild om vem jag är så att du därefter kan skapa dig en uppfattning om den här vägen även tilltalar och känns rätt för dig.

 

Om sanningen ska fram så tog det mig många år innan jag skapade den här sidan. Anledningen var bland annat att det finns en myt att människor som arbetar med det jag gör (coachar och vägleder) är upplysta väsen som lever sina dagar i total harmoni.

I verkligheten brottas jag så gott som dagligen med mina begränsningar och rädslor.

Jag ser mig själv som en människa under ständig utveckling och desto mer jag lär mig om andlig- och personlig utveckling och mig själv, ju mer ödmjuk blir jag.

Vi är alla under utveckling och gör så gott vi kan med att sluta fred med våra rädslor, erfarenheter och kunskaper vi samlat på vår väg.

Att inte vara helt perfekt är det som gör oss mänskliga. 

Man blir starkare av möta sina rädslor och tro mig, jag har fått möta dem fler gånger än vad jag önskar att någon annan ska behöva göra.

 

Jag skulle för enkelhetens skull kunna ha valt ”rädsla" framför kärlek, då det hade varit betydligt lättare, men istället för att välja den synbart och tillfälligt ”lätta vägen” har jag valt den väg som gjort mig både klokare och starkare och där kärlek alltid är svaret. 

Den vägen heter ”Kärlekens väg”

 

Från att  jag på djupet började min inre personliga resa har jag lyckats uppnå många av de mål som jag tidigare knappt ens vågat drömma om.

 

Sedan många år tillbaka har jag även glädjen att, via mitt egna företag, kunna leva på det som ligger mig varmast om hjärtat - Att arbeta tillsammans med människor och djur!

Du är väl med i vår gemenskap på Instagram och Facebook?
Jag tycker så mycket om att ha kontakt med er där.

 

"Making a big life change

is pretty scary.

But, know what's even

scarier?

Regret."

 

©2019 Copyright Lovisa Dynér