©2019 Copyright Lovisa Dynér

  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
 

Consultations 

Oavsett hur ditt liv ter sig just nu kan du vara säker på att allt är som det ska vara. Våga tro och ha tillit till att allt kommer att utvecklas till det bästa för dig.

 

Just här och nu kanske du upplever känslan av att ”sitta fast,” eller kanske går du igenom en tuff prövning, eller känner du dig möjligtvis vilsen på resan genom det som kallas livet?

 

Oavsett anledningen till varför du inte är där du vill vara i livet, är svaret att du är precis där du behöver vara för att utvecklas till den människa du är ämnad att bli. 

 

Det som sker i ditt liv är för att främja din utveckling som människa och ta fram den sanna kraften inom dig. Ta lärdom av dina prövningar så livet kan leda dig dit du är ämnad - saker sker för ditt högsta bästa. 

 

Jag vet hur det är att uppleva tuffa prövningar, möta sina mörkaste rädslor och uppleva känslan av att vara vilsen, inte veta sitt nästa steg, eller ens i vilken riktning man ska börja gå…

 

Svaren du söker finns inom dig. Du behöver inte leta någon annanstans. Däremot kan din resa underlättas och gå betydligt fortare och enklare då du har någon som backar upp - och tror på Dig!

 

Min önskan är inte att ge dig alla svaren utan istället fungera som en vägvisare som öppnar dörrarna och hjälper dig att minnas det du innerst inne redan vet. 

Med värme,

Lovisa
Certifierad Law of Attraction Life Coach

 

Individual Consultations

Individuell coaching/vägledning fokuserar på personlig utveckling; vikten av utvecklas till ditt största jag men även på hur du hanterar dina utmaningar i livet.

Min förhoppning är att du under våra samtal skall få djupa insikter som leder dig fram till din sanning om hur du vill leva ditt största liv. 

För att få ut maximalt av vår samtal, ger jag dig nycklar och verktyg som vi tillsammans följer upp! Du behöver skapa rutiner för att dagligen göra det vi talat om. 

Den stora förändringen sker då du implementerar de vi talat om i ditt dagliga liv. På så sätt påskyndas din egen process! Då vi skapar nya vanor, är det ofta till hjälp att ha en annan person som följer upp och checkar av att vi gör det vi behöver för att komma framåt på vår egen väg.

 

Jag finns här för dig och kan jag erbjuda dig

följande alternativ:

 

Samtal som sker per telefon eller Skype, samt text / email-interaktioner. Ett samtal är ca: 60 Min

 

1 samtal -  800:- 

3 samtal - 2000:-

6 samtal - 3850:-  

Grundare till Inspirital Academy

www.inspiritalacademy.com

Driver Amellagrace - Heart, Mind & Face

www.amellagrace.se

Ansiktszonterapeut & Life coach

Astrid Mellgren

Grundare till Inspirital Academy

www.inspiritalacademy.com

Certified Law of Attraction Life Coach

Reiki master & Intuitiv vägledare

Lovisa Dynér

DuAL Inspirital Treatment med Astrid & Lovisa

Under denna djupt transformerande behandling arbetar jag tillsammans med Astrid Mellgren på flera plan eller dimensioner; fysiskt, känslomässigt, mentalt och spirituellt, för att rensa, lösa blockeringar, skapa flöde och balansera det som är i obalans.

 

De främsta fysiska behandlingarna är Ansiktszonterapi, Reiki och Chakrabalansering. 

Du är fullt påklädd under behandlingen och ligger bekvämt nedbäddad på en massagebänk.

 

När du kan att landa djupt i dig själv i total avslappning kommer du lättare i kontakt med förträngda känslor och tankar och kan då få hjälp att frigöra dessa. Genom att få hjälp att lösa upp blockeringar och skapa energiflöde i den fysiska kroppen och i dina chakran, kan du lättare bli av med vissa symtom du lever med. 

 

Om du lider av stress, ångest, depression, värk, känslomässig blockering, eller en känsla av tomhet, så kan det vara symptom på att du har tappat kraft eller att du har stagnerat i någon aspekt i dig själv. Vi kan bli sjuka, olyckliga eller känna oss vilsna när vi har förlorat vital livskraft eller vår personliga kraft. Livskraften kan lämna oss, ”läcka ut”, när vi är med om en olycka, upplever olika slags trauman eller är med om något oväntat och omtumlande. 

 

Vi kan även förlora kraft i en relation eller jobbsituation som inte gynnar oss, utan istället gör oss orkeslösa eller frustrerade. Vi kan hjälpa dig att ”stänga igen” och samla in din egen energi, så att du kan få förnyad ork och kraft och kan medvetandegöra och komma till klarhet i hur du ska ta dig an dina utmaningar i livet.

 

Kanske har du blivit hindrad från att leva ut vissa aspekter hos dig själv som på så sätt har skapat hämningar och stagnation och sjukdom i kroppen. Eller kanske har du helt enkelt inte haft förmågan att komma i kontakt med dessa delar hos dig själv. Vissa aspekter kan vara extra viktiga att väcka, andra kan behöva särskilt mycket helande om vi blivit sårade eller upplevt ett trauma.

 

Vi strävar efter att väcka din andliga, spirituella aspekt, som är din inre kärna, din själ. Det kan hjälpa dig finna djupare mening och syfte i livet och få ett vidare perspektiv.

 

Det finns inte något sätt som är det enda rätta i denna uppvaknings- och helandeprocess. Vi är alla olika och följer vår egen unika väg och det kan ta olika tid. Vi kan väcka och utveckla de fyra nivåerna i vilken ordning som helst, eller alla på en och samma gång. Under behandlingen kommer det falla sig naturligt vilken aspekt som det det är menat att vi ska fokusera på.

 

Vi arbetar intuitivt och genom vägledning och Lovisa kommer även dela med sig av de budskap som kommer upp under behandlingen. 

Behandlingen är ca 2 timmar och individuellt anpassad för just dig.

Våra mottagningar är på Lidingö eller i Vallentuna.

Din investering: 1800kr

 

B&B For Your Dog

Letar du efter en trygg plats att lämna din hund på under semestern eller kanske bara över en helg?

 

Jag driver ett litet och personligt B&B för hundar.
Mitt B&B är beläget i vårt hem i Vallentuna, endast 15 minuter ifrån HundBitens hunddagis i Danderyd. 


Vi har naturen in på knuten och till huset hör 8000 kvm tomt, varav cirka 2500 är väl inhägnad. Vi tar max emot 2 hundar i taget, detta för att kunna hålla den kvalitet vi önskar. Hemmma hos oss är vår önskan att hundarna ska kunna fokusera på att vara hundar, det vill säga, äta, sova, promenera, koppla av och ha roligt!

Just nu har jag bokningsstopp på alla hundträningar!

 

Har du frågor eller önskar mer information om priser med mera, välkommen att besök www.hundbiten.com  

eller ring mig direkt på tel. 070-773 06 02

Varmt välkommen med din hund!

Lovisa 

Dipl. Hundpsykolog
Dipl. Hundinstruktör

Dipl. Reiki Master
Certified Dog Listener
Certifierad Law of Attraction Life Coach

Testimonials