• Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
 

Novaportalen

Novaportalen är ny webb-TV-Kanal som vill skapa medvetande och öppna upp för nya och alternativa livstilar och livserfarenheter. Vi som har grundat kanalen heter Astrid Mellgren och Tania Marti.

I våra reportage och inslag kommer novaportalen att träffa olika inspiratörer, föreläsare och andliga ledare.

Portalen kommer även att ge dig tips på intressanta texter, evenemang, övningar och videos för dig som vill expandera dina kunskaper och berika ditt sinne.

Det här är en subjektiv öppen plats där vi vill beskriva vad vi upplever och tror på, inte att objektivt tala om fakta att "så här är det, det här vet vi".

Det fria utrymmet vill vi även ge gästerna i tv-program och reportage, där de fritt får berätta sin sanning och upplevelser.

 

Vi som har grundat portalen heter Astrid Mellgren och Tania Marti.

Nyheter från Novaportalen 29 oktober 2018

 

Just nu arbetar vi på att bygga en ny hemsida och samla ihop ett nätverk av starka driftiga kvinnor som vill bygga upp kanalen tillsammans med oss. Kanalen har legat på is under ett par år.

 

Vi är mycket tacksamma att få presentera Marcella Svensson och Lovisa Dynér till vårat team!

Marcella Svensson är fotograf och skribent (till höger i bild nedan) och Lovisa Dynér är vår specialist inom personlig utveckling. Hon jobbar som intuitiv vägledare, coach och hundpsykolog.

 

"Making a big life change

is pretty scary.

But, know what's even

scarier?

Regret."

 

©2019 Copyright Lovisa Dynér